Sotiesimama's Blog

Just another WordPress.com weblog

NOT MADE IN CHINA ianuarie 23, 2014

Intr-o tara de nimic, in care toate o iau razna am gasit ceva de care sunt mandra: JUCARII ( ADORABILE) MADE IN ROMANIA!

Deci gama de jucarii de lemn de pe Bebeloi e CRIMINALA  mult prea tare… !Si nu stiu daca stiati ca de la ei puteti inchiria jucarii!

Vaca m-a facut sa rad, de 2 ori! O data cand i-am vazut ugerul si a doua oara la descrierea produsului unde scrie „Se asambleaza foarte usor de catre un adult, sub atenta supraveghere a copiilor, cu ajutorul unei chei imbus si a instructiunilor disponibile in pachet.” :))

Apoi eu m-am indragostit de sarbatori de dulceata de ardei iuti din Camara Moldova, nu doar MADE IN ROMANIA ci MADE IN MOLDOVA :D. Atunci nu aveau pe stoc zacusca ca eu sunt o devoratoare de zacusti. Cand se termina zacusca din camara si beciurile mamei, a socrilor si a nanei mele atunci trec la Camara Moldovei si fac prapad!

Deocamdata atat! Ca daca ma pornesc sa va scriu despre carti nu termin pana maine. Cred ca am inceput sa ma refugiez in cartile copiilor/ pentru copii.

 

 

 

One Response to “NOT MADE IN CHINA”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s