Sotiesimama's Blog

Just another WordPress.com weblog

I am a Shapeshifter octombrie 21, 2012

Da. Am știu dintotdeauna că sunt specială. Foarte specială! Că am ceva ce nu are toată lumea. Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama ce e dar azi la duș am avut o revelație. De fapt am avut două revelații, din care una dată de faptul că, brusc, am simțit nevoia să nu mai fac dușul apoape rece ci puțin călduț. Mă rog, să ne întoarcem la chestia aia cu adevărat specială. Mi-am dat seamă că sunt o… SHAPESHIFTER ! Da… Nu e grav, nu doare dar e evident. Păi eu când m-am născut eram doar o omidă, apoi am crescut și am devenit un gândac băț . După gândacul băț, prin adolescență, cred că am fost fluture dar eu mă simțeam molie și nu mi-am expoatat suficient aripile. Am stat mai mult în „întunericul din dulap” decât în „razele soarelui”. Apoi am plecat la facultate și zona de munte m-a făcut, cumva, gazelă. Da, știu, e incredibil dar sunt absolut sigură că am fost și gazelă. :D Ahhh, e bine să fii gazelă… Apoi am născut primul pui. Mă simțeam bine, chiar grozav. Ieșeam la cumpărături și ceream mereu mărimea gazelă, mă uitam numai după haine de gazelă DAR… nu încăpeam decât în mărimea urs. „Eh, nu-i bai!” mi-am zis eu atunci. Eram prea mândră de pui, prea mulțumită să îmi pese. Apoi a apărut al doilea pui. Am fost mai atentă, m-am cântărit mai des, am slăbit mai mult decât speram DAR… am rămas tot urs !?! Mda, sunt un mare urs răbdător care citește cărți cu povești seara, la fel ca Marele Urs din povestea „Nu ți-e somn, ursulețule?” . Sunt calmă precum Marele Urs sau bătrânelul din reclama cu fluturele , dar am și momente când sunt Mora .

Acum, că mi-am dat seama de asta, mizez pe faptul că oamenii îi găsesc pe ursuleții blânzi adorabili. Nu mai sper, că sugând laba, să devin gazelă din nou. Mai bine o ursoaică pufoasă decât o mistreață cu șoriciul gros, nu?

Și nu pot să nu mă întreb… Oare ce formă voi avea peste 10 ani?

Reclame
 

3 Responses to “I am a Shapeshifter”

 1. AndreeaG Says:

  :)))) Tu urs?!!! Fi serioasa! Te-am vazut in poza!
  Ia, da dimensiuni, sa ne comparam! :D
  Si zi de treaba aia cu slabitul, in adidasii smecheri si in treningul transpiracios, poate mai invata si altii cum se face! :)

  • sotiesimama Says:

   Știi? Cel mai mult contează cum mă percep eu. Iar eu mă percep cam ursoaică. Dar una tare fericită! Nu cred că am zis eu ceva de adidași șmecheri că nu am avut, doar mi-am dorit. Trening transpirăcios am dar nu mai încap în el de vreo 2 ani. Eu doar port săculeți cu nisip la glezne, sau mai alerg cu gantere de 1kg. De ceva vreme fac câte 5 aduceri la o bară suspendată de câte ori trec pe lângă ea, dacă am timp și îmi amintesc. Cam atât.

 2. AndreeaG Says:

  In rest, mi-a placut mult cum ai scris!
  Si da, orasele de munte/deal, sunt intr-un mare fel :D


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s