Sotiesimama's Blog

Just another WordPress.com weblog

Adorabila Miffy mai 23, 2012

Am mai scris și în alte postări că noi mai împrumutăm cărți de la bibliotecă. Așa am cunoscut-o cu Balaurul pe Miffy  pe la vreo 2 ani și i-a plăcut la nebunie. Apoi le-am returnat și am uitat o vreme de ea. Ne-am amintit când am adus acasă, din Olanda, cele mai bune waffe cu caramel, într-o cutie de metal cu simbolurile Olandei, printre care și micuța Miffy. Nu îmi mai aminteam ce am citit în carte, când și cum s-a născut Mif dar am rămas maxim de impresionată să văd în toate magazinele din aeroportul Schiphol ( un aeroport ca un mic orășel impresionant) ORICE VĂ TRECE PRIN MINTE cu Miffy.

Mă rog, long story short, mi-am amintit de ea gândindu-mă ce carte să îi cumpăr Arikăi de 1 Iunie. Am dat un google și am ajuns pe http://www.carteacopiilor.ro/catalog_miffy.php unde am avut o surpriză plăcută. Inițial am pus în coș câte o carte din cele 3 existente și am observat că mai primeam una cadou. Înainte să plasez comanda m-am uitat și la plușuri și din link în link am ajuns la pachetul cu 3 cărți și săculeț și m-am îndrăgostit instantaneu. Am plasat comanda și am așteptat coletul.

Azi la poștă am ridicat un pachețel mic, mic… pentru o secundă m-am gândit cu mâhnire că sigur au uitat să pună ceva în el. Dar… SURPRIZĂ! Erau toate cele 4 cărți ( Miffy, Bicileta lui Miffy și Ziua lui Miffy X 2 din care una gratis), plus o carte de colorat cu animale, un săculeț A-DO-RA-BIL, un poster cu micuța iepurașă și un semn de carte/ușă super drăguț! Deci ce să mai zic, am simțit că e sărbătoare!  Sunt convinsă că Arika o va iubi pe Mif. I-am pus posterul pe dulapul de lângă pat și plușul sub el și Arika le măsura cu maxim interes. Nu m-am putut abține până pe 1 Iunie și i-am citit una dintre cărți și ea întindea mânuța la fiecare pagină.

Chiar cred că orice copil mic va îndrăgi cărțile astea pentru că au o grafică super simplă în culori tari și textul în versuri scurte. Iar săculețul… nu am cuvinte!

Uitându-mă înapoi pe site îmi pare rău că nu am luat și cartea De ce spun copiii NU, pe cele cu urșii și pe cea cu melcul ( care sunt 60% reduse).

Și dacă vă întrebați cum or fi celelalte cărți de pe site vă pot spune că Școala Urșilor, Pozna lui Jakie și Robin Hood nouă ne-au plăcut foarte mult. Și prin ”nouă” mă refer la mine și la Balaur. Chiar i-au plăcut! Și apropos de cartea cu Robin Hood pe site e un concurs unde o puteți câștiga ;).

Vă doresc spor la cumpărături și să găsiți cadouri inspirate pentru cei mici de ziua lor!

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s