Sotiesimama's Blog

Just another WordPress.com weblog

Cele mai lungi 24 de ore Aprilie 15, 2011

Filed under: Interesante... sau mai putin — sotiesimama @ 1:28 pm
Tags: , , , , , ,

La ora 21:40 inca scriam hartii aduse de la munca acasa iar la 22:00 porneam la drum. Eram franta. Am ajuns in Bucuresti la 2:30 si am decolat abia la 06. Am reusit sa dorm cam 40 de min. M-am foit, m-am sucit, am citit toata revista din avion si am mancat, sau cel putin am incercat sa mananc, o omleta dulce, intr-o chifla si mai dulce… iach! 3 ore si 40 de min mai tarziu eram la Schiphol ( Amsterdam), 10 minutes ahead of schedule. Multumesc KLM! Apoi 4 ore 50 de min escala. Dar a fost interesant pentru ca Schiphol nu e un aeroport ci e un orasel in miniatura, cu SPA, muzeu, magazine si restaurante, locuri de joaca, sau de citit… impresionant! La fel  e si Amsterdam-ul vazut de sus. Mi-a trebuit cea mai mare cafea ca sa nu lesin de oboseala, in poza pare mica, dar mai mare de atat nu faceau.

La 12:30 am decolat din nou si au urmat cele mai chinuitoare aproape 9 ore din viata mea. Dupa primele 5 ore m-am uitat la ceas din 5 in 5 min ( max. 10) chiar daca aveam un film bun in fata. Am aterizat – din nou 10 minutes ahead of schedule – la Washington Dulles International Airport,  VA. Ce sunt 10 min. cand au urmat 2 ore si ceva de stat la coada la vama. Pareau surprinsi de situatie chiar si angajatii aeroportului.

Si uite asa, dupa mai bine de 24 de ore ( fara exagerare), cele mai lungi 24 de ore, ma vedeam si eu ajunsa la destinatie. A fost greu, dar a meritat.

Anunțuri
 

5 Responses to “Cele mai lungi 24 de ore”

 1. eumiealmeu Says:

  oricat ar fi de greu, uneori merita sa treci peste greu ca sa te poti bucura de restul, nu?
  spor/t.

 2. simone Says:

  bueyyy,nici nu am stiut k pleci :(( te-am sunat in disperare crezand k esti suparata…sau in cel mai rau caz k ati patit ceva…multumesc lui D-zeu am exclus pe ambele variante :P
  sunteti si cu Lu?sa faci poze multe k iubesc america,daca mergi in new york…si mai multe poze,e orasul meu de suflet..sper sa ajung si eu acolo…te invidiez si in acelasi timp ma bucur pt voi…ce face Lu…dragul meu LU…mi-era asa dor si imi e sa va aud…sper sa va distrati si sper k nu l-ai lasat acasa pe balaur…
  va pup dulce si va imbratisez cu mare drag! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  • sotiesimama Says:

   Simo, ti-am lasat offline pe mess. Si tie si lui Lore cam acum 5 zile. Da, am fost in New York. Da, am facut multe poze. Nu, Lucas nu e cu mine. E marea mea aventura… sunt singura!

   • Luthelo Says:

    un offline clar pierdut.

    cand raspunsese mama ta si mi-a spus am fost cel mai fericit om de pe Terra. „Reusise S sa ma bage si pe mine in sperieti.

    call me


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s