Sotiesimama's Blog

Just another WordPress.com weblog

Balaurul cu botul pe labe Octombrie 27, 2009

Filed under: Proud Mother — sotiesimama @ 8:37 pm
Tags: , , , ,

Balaurul cu boticul pe labuteDeunăzi Balaurul se juca în palatul lui, într-o cameră rustică cu sobă și draperii de catifea, cu parchet din lemn masiv și covor persan de lână naturală. De odată simți cum ceva îl gadilea pe la gene însă nu reușea să vadă ce sau cine e și asta îl enerva teribil. Umbla morocănos de colo-colo încercând să prindă făptura care îi trăgea de pleoape dar sfârșea mereu lângă mami cu ochii împăienjeniți, bombănind și frecându-și cornițele. Regina Sotiesimama încercă să i-l descrie pe Moș Ene și i-a explicat Balaurului că îl poate vedea numai în somn. Odată rezolvat misterul năzbâtia hotărî să întârzie la întâlnirea cu Moș Ene. Asta o enervă pe Regină care plecă în Grădina cu Taste să „dezgroape morți” cu o mătușă. Balaurul văzându-se ignorat, cu cornițele nescărpinate, începu să scoată gaze pe unde îi venea și o ademenea pe mami cu tot felul de sunete nearticulate, dar reglate din intonație să sune amenințător. Regină statea neclintită, cu nasul în Grădina cu Taste dar îl pândea pe Balaur cu ochii pe care îi are la spate ;) . Văzând că nu e chip să o înduplece pe mami și cum picioarele erau tot mai grele, iar patul parea dintr-o dată mai înalt, Balaurul înșfăcă o pernă o târî până în spatele Reginei, o întinse pe parchet și se culcă pe ea.

Credeți că a adormit? Nu, doar se prefăcea! Însă, nescărpinat la cornițe, a protestat cu botul pe labe… labuțe că sunt mici, moi și dulci. Și astfel a impresionat-o iar pe mămica lui care și-a întors totă atenția către micul șantajist.

1-o pentru Balaur.

 

4 Responses to “Balaurul cu botul pe labe”

 1. Monia Says:

  Foaaaarrrte mult imi place povestea ta!!

 2. Ce poveste frumoasa despre un balaur nazdravan!Pupam balaurul roz si pe doamna Regina.Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
  Va pupa zana :-x

  • sotiesimama Says:

   Nu e o poveste, e o povestire. Numai numele sunt fictive dar faptele sunt reale. La fel și în Făt Frmos și Mătușa Cioară.
   De povești nu m-am apucat… încă. Iar după ce am citit Basmele pentru Maria mi-am pierdut curajul. Trebuie să le dai la tipar. TREBUIE! Așa că aștept cu nerăbdare ficare născocire de-a ta.

 3. Brish Says:

  Imi place tot, pana la micul santajist…nu cred ca un copil poate fi santajist :D


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s